Kruševački Napredak u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da će njegov tim pobedom pokušati da olakša borbu za opstanak u finišu sezone, kao i da je broj bodova potrebnih za opstanak iznenađujuće velik:

’’Učinićemo sve da pobedimo i olakšamo finiš, koji će svakako biti težak. Imajući u vidu rezultate u poslednje vreme podigla se kvota za opstanak, pa sad neki smatraju da će biti potrebno 50 bodova, što je suludo. TSC je ozbiljna ekipa, odlično vođena od strane Mladena Krstajića i njegovog stručnog štaba. U pitanju je odličan tim, koji je već dugo na okupu, uigran i neće nam biti lako. Smatram da će odlučivati nijanse i voleo bih da budu na našoj strani, jer ne želimo da skrenemo sa utabanog puta. Za nas je dobar rezultat i nerešeno, ali cilj je pobeda, jer posle ovog čeka nas još jedan težak ispit, protiv Čukaričkog, na domaćem terenu.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Napretka igra se u četvrtak 29. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:45 časova.

FOTO: FK Napredak