Beogradski Čukarički u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Dušan Đorđević ističe da je cilj da se pobedom nad kvalitetnim rivalom zadrži treća pozicija na tabeli, a da se uz to promovišu mladi igrači:

’’U prethodnim kolima smo imali iskustva sa ekipama koje se bore za opstanak, takav će slučaj biti i protiv Napretka. Očekujem da će domaćin navaliti svim silama u želji da nas pobedi i možda i reši pitanje statusa u društvu najboljih. Opet, mi imamo cilj da zadržimo treće mesto, na kojem smo trenutno, ali i da promovišemo što veći broj mladih igrača. A njihova najbolja promocija je uz dobre igre i adekvatan rezultat. I u Kruševcu ćemo pokušati da ostanemo na našem koloseku. Kruševljani imaju iskusnog trenera, očigledno i kvalitetne igrače, a to pokazuju i rezultati u prethodnim mečevima. Nekoliko njih zaista skreće pažnju, Melunović je odličan u špicu, Milunović takođe, uglavnom imaju odličan spoj iskusnijih i mlađih prvotimaca. Neće nam biti lako.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Čukaričkog igra se u utorak 04. maja 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Čukarički