Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Goran Milojević ističe da će se njegov tim boriti dokle god postoji teoretska šansa da se sačuva superligaški status:

’’Mi imamo još četiri kola do kraja. Matematički još nismo izgubili ovaj rang takmičenja, još nismo prešli u drugu ligu. Naša je obaveza da dok ima nade i dok postoje teoretske šanse da ostanemo, da se borimo do kraja, maksimalno odgovorno, pošteno. Dolazi nam Mačva koja je već u drugoj ligi, rasterećena, tako da nas očekuje jedna dosta komplikovana utakmica. Želja za pobedom je ono što sport i nosi. Bez obzira da li je važna utakmica ili nije važna. Mi kada izađemo želimo da dobijemo utakmicu, da se borimo i da osvojimo bodove. To je sportski, ljudski. To su ti motivi i jedan od motiva je i taj da još postoje neke šanse, minimalne, ali postoje. Dok šanse postoje mi ćemo se boriti.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Mačve igra se u sredu 05. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Inđija