Najbolji igrač 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Nemanja Mladenović, strelac i asistent za ekipu Rada u remiju sa ekipom Crvene zvezde na Banjici.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo koje je donelo nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva i iznenađenja. Jedno od najvećih je remi Rada i Crvene zvezde na Banjici, a meč je završen rezultatom 2:2. Jedan od najzaslužnijih u dresu ’’građevinara’’ za osvajanje važnog boda u duelu sa šampionom je Nemanja Mladenović, strelac i asistent na ovom susretu. On je lepim pogotkom, ubrzo nakon dupliranja vođstva crveno-belih, održao nadu svom timu da može stići do barem jednog boda, što se i dogodilo. Pored toga, tokom čitavog susreta se sjajno kretao i sarađivao sa saigračima i bio stalna pretnja za odbranu gostiju, a jedna od njegovih upotrebljivih asistencija završila se pogotkom Marka Šarića. Zbog svega toga on je izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja, a treba reći da je najozbiljnijeg konkurenta imao u golmanu svog tima, Damiru Kahrimanu, koji je i pored dva primljena gola pokazao da je u sjajnoj formi.


FOTO: FK Rad

Nemanja Mladenović (28) je rođen u Valjevu, igra na poziciji desnog krila, a u mlađim kategorijama nastupao je za OFK Beograd. Tokom seniorske karijere je nastupao za Kolubaru, Metalac, norveški Bodo/Glimt, Zemun, grčku ekipu AE Larissa, OFK Bačka, Spartak i Javor Matis, odakle je u januaru ove godine i stigao u ekipu Rada. Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U19). Tokom aktuelne superligaške sezone zabeležio je 15 nastupa za ’’građevinare’’, uz 2 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: