OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Trener golmana u stručnom štabu domaćeg tima Stevan Knežević ističe da u goste dolazi najteži mogući rival, ali i rival koji je inspiracija za sve i protiv koga čak i roviti igrači žele da igraju:

’’Dolazi nam u ovom trenutku najteži mogući protivnik, ubedljivo najbolja ekipa u srpskom fudbalu koja ima ne jednu, nego dve postave. Imaju jedan neverovatan niz pobeda, potpuno zasluženih. Njima ova liga služi kao priprema za Evropu, kao eksperimentalna liga, sa kompletnom logistikom koju imaju na raspolaganju. Sa kolegama Ivanom Stojkovićem i Draganom Žarkovićem smo u pripremi utakmice analizirali njihove principe igre i još uvek nismo sigurni u kom sastavu ćemo nastupiti. Ko god da izađe na teren samo maksimalnim angažovanjem, koncentracijom i borbenošću ovu utakmicu možemo držati rezultatski neizvesnom. Crvena zvezda je inspiracija za sve nas, radujemo se ovoj utakmici. Svi igrači žele da igraju, čak i oni roviti su se stavili na raspolaganje stručnom štabu. To je najbolji dokaz koliko žele da pred širokim auditorijumom dokažu da taj bodovni saldo koji imamo nije realan. Mnogi smatraju da smo igrom zaslužili puno više. Nadam se da ćemo to demonstrirati, pa kakav god bude rezultat. Izaći ćemo u čvrstoj formaciji, možda malo zatvorenijoj, ali ne sa namerom da se samo branimo. Pokušaćemo da kvalitetnom tranzicijom savladamo Borjana ili Popovića, ko već bude branio. To je svakako praznik fudbala za Bačku Palanku i žao mi je što neće biti publike.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Crvene zvezde igra se u petak 14. maja 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka