Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da njegova ekipa u završni susret sezone ulazi rasterećeno, ali da će pokušati da odigra maksimalno jako i koncentrisano:

’’Došli smo do kraja prvenstva, neki naš cilj smo ostvarili, a to je opstanak u ligi. Ova ekipa naravno zaslužuje mnogo više, ali to je fudbal, došli smo u situaciju da se borimo za opstanak. Ekipa Rada ima imperativ osvajanje tri boda, mi taj pritisak nemamo. Ipak, u meč ćemo ući maksimalno jako, maksimalno koncentrisano, da kući odemo sa pozitivnim rezultatom. Kadrovskih problema nemamo, momci su svi u pogonu. Jedino ne možemo da računamo na kapitena Miloševića, kao i u prethodnom periodu. Nadamo se svi da će biti spreman za narednu sezonu.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Rada igra se u sredu 19. maja 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK