Fudbaleri Novog Pazara započeli su danas na svom stadionu pripreme za novu sezonu, a prvoj prozivci novog šefa stručnog štaba Milana Milanovića prisustvovalo je 18 igrača.

Današnjom prozivkom igrača i prvim treningom fudbaleri Novog Pazara su započeli proces priprema za sezonu 2021/22. Novi šef stručnog štaba Milan Milanović ističe da se vratio u ovaj klub pod neobičnim okolnostima, ali da veruje u uspešne pripreme i dobar plasman:

’’Kada sam prvi put dolazio na tribinama je bilo četiri hiljade ljudi, ali sada je drugačije zbog epidemiološke situacije. Drago mi je što sam ponovo ovde. Verujem da ćemo se ozbiljno spremiti i da ćemo napraviti ekipu kojoj je mesto među osam najboljih u Super ligi Srbije. U Novom Pazaru ćemo biti do 23. juna, a potom u Staroj Pazovi sledi test utakmica protiv ekipe Krila Sovjetov. Na Zlatibor idemo 25. juna i tamo ćemo ostati dve nedelje.’’

Od igrača koji su bili u Novom Pazaru i prošle sezone trener Milanović za sada računa na Almina Kahrimanovića, Nikolu Vlajkovića, Nikolu Kovačevića, Mirzu Delimeđca, Semira Alića, Danka Kikovića, Seada Islamovića, Nemanju Perića i Almira Aganspahića.

FOTO: FK Novi Pazar