Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostiju Milan Milanović ističe da nije bilo dovoljno vremena da se ekipa u potpunosti uigra, ali da sve bolje izgleda nego na startu priprema:

’’Uvek si u deficiti sa vremenom, nikad ga nema dovoljno. U odnosu na početak delujemo daleko uigranije, treba u takmičarskom delu da se konsolidujemo. Pokušali smo neke od prvotimaca da zadržimo, ali nismo imali uspeha. Inostranstvo je veliki mamac za svakog igrača, recimo Tomiću je rukovodstvo kluba bezuspešno nudilo daleko povoljnije uslove. Prelazni rok traje do 17. septembra, tako da igrači mogu da kalkulišu i vagaju ponude. U susretu sa Rudarom koji je bio generalna proba prvo poluvreme smo odigrali vrlo dobro, a u nastavku je ritam je opao, kružili smo oko protivničkog šesnaesterca i stvorili četiri povoljne prilike. Kombinovano sam sa sastavom, u glavi imam najbolju postavu, mada dilema uvek postoji. Delimeđac je bio povređen, Mladenović i Rus Džamaludinov nisu prošli kompletne pripreme, za razliku od većine koji će bar na početku biti u prednosti. Što se tiče ekipe TSC-a, imamo određenih saznanja, mada ne volim da se previše bavim protivnikom. Mi gledamo sebe, da se mi ukomponujemo. Videćemo kako će to izgledati, s obzirom da smo na startu dobili teškog protivnika.

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Novog Pazara igra se u subotu 17. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Novi Pazar