Surdulički Radnik u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da su bodovi u ovom susretu od ogromnog značaja za ekipu, kao i da se kadrovska situacija polako popravlja:

’’I dalje smo u nezavidnoj situaciji sa tim velikim brojem povređenih igrača. Polako se taj broj smanjuje, polako nam se momci priključuju treninzima. Nisam još uvek siguran ko će od njih moći u prvih jedanaest ili nam biti podrška sa klupe, jedino znam da ko god bude izašao moraće da ima ogromnu odgovornost prema ovom momentu u kome se mi nalazimo, prema klubu pre svega i prema svima nama. Jednostavno u situaciji smo da moramo da damo sve od sebe da bi došli do bodova koji su u ovom momentu ogromni. Ekipa Voždovca je u dobroj formi. Izuzetna su ekipa, ali opet kažem, mi nemamo pravo da razmišljamo drugačije nego da ko god bude na terenu mora dati svoj maksimum da bi uspeli da dođemo do bodova.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se u petak 22. oktobra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik