Beogradska Crvena zvezda u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da pobede znače puno ekipi koju vodi i da se uz njih lakše prevazilaze umor i pritisak:

’’Brzo idu utakmice, malo je vremena za odmor, ali smo se navikli već i na pritisak i na moranje i na temperature i povrede. Pobede su penicilin za sve, za dobro raspoloženje, za brži oporavak. Imali smo utakmica i kad smo gubili u Evropi, pa smo se vraćali još jači. Drugačije su utakmice u Evropi i kod nas, tako da nam je bitno da smo se odmorili. Fokus će biti sigurno, odnos stopostotan. Imamo dve utakmice kod kuće posle dužeg vremena tako da očekujemo pobede i da nastavimo da se približavamo tom 15. decembru što jači i bolji. Subotičani su krenuli korektno, posle toga su imali ozbiljan pad. Vratio se trener koji poznaje grad i zna kako diše Spartak, sa njim su došle i dobre igre i jedan čvršći Spartak. Voleo bih da budu kompletni i da igramo jednu dobru, jaku utakmicu, jer je protiv Spartaka uvek bilo zanimljivo.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka igra se u nedelju 28. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:25 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda