Ekipa beogradskog Partizana će u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije biti gost gradskog rivala, ekipe Voždovca.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je uvek teško igrati na ’’krovu’’ zbog specifične podloge, kao i zbog kvaliteta koji ekipa Aleksandra Linte poseduje:

’’Voždovac je domaćin na specifičnoj podlozi, a njegovi igrači su se odlično adaptirali na podlogu i igraju na poseban način. Moramo da se prilagodimo na veštačku travu. Sećamo se naše prethodne utakmice na krovu, bilo je teško i neizvesno do kraja. Aleksandra Lintu poznajem odlično, ozbiljan je stručnjak, bavi se svim detaljima. Pričao sam s njim, posvećen je i odlično radi posao. Voždovčani su dobro igrali protiv TSC-a i Čukaričkog, bili su izjednačeni, pre toga su pobedili u Surdulici. Stabilizovali su tim, izuzetno su agresivni, napadaju sa dosta igrača, takođe su dobri u fazi odbrane. Zbog podloge Zmajevi bolje igraju kod kuće nego na strani, nezgodna su ekipa, direktna, ima  dosta mladih igrača. Izuzetno je teško igrati na Voždovcu. Nikad ne poredimo prethodne susrete, tri trenera su promenjena tamo otkako sam ja u Partizanu. I da smo igrali juče sa njima, bila bi drugačija utakmica.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igra se u nedelju 28. novembra 2021. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Partizan