Najbolji igrač 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je El Fardou Ben, asistent i dvostruki strelac u pobedi Crvene zvezde nad ekipom Spartaka u Beogradu.

Odigrano je još jedno zanimljivo superligaško kolo, ovoga puta bez nerešenih rezultata. Jedan od najubedljivijih trijumfa ostvarila je ekipa Crvene zvezde u duelu sa subotičkim Spartakom, a meč je završen rezultatom 3:0. Najzaslužniji za to je sjajni napadač crveno-belih El Fardou Ben, asistent i dvostruki strelac na ovom susretu. Nakon tri asistencije u prethodnom kolu pružio je još jednu fantastičnu partiju i u potpunosti zaslužio epitet najboljeg igrača ove runde takmičenja.


FOTO: FK Crvena zvezda

El Fardou Mohamed Ben Nabouhane (32) je rođen u Francuskoj, igra na poziciji krilnog napadača, a tokom fudbalske karijere nastupao je za francuske klubove Saint-Pierroise, Le Havre i Vannes, kao i grčke klubove PAE Veria, APO Levadikos, Panionios i Olympiacos. U Crvenu zvezdu je stigao u januaru 2018. godine. Zabeležio je 24 nastupa za nacionalni tim Komorskih ostrva, uz 10 postignutih pogodaka. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 14 superligaških nastupa, uz 7 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: