Najbolji igrač 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Uroš Đuranović, strelac oba pogotka u pobedi Kolubare nad ekipom Proletera u Lazarevcu.

Odigrano je još jedno kolo šampionata, obeleženo brojnim poteškoćama zbog snežnih padavina i terena teških za igru. Ipak, viđen je dobar fudbal, nekoliko izuzetnih golova i uzbudljivih preokreta. Za jedan od tih preokreta zaslužan je napadač Kolubare Uroš Đuranović u duelu sa ekipom Proletera u Lazarevcu. On je još jednom pokazao da je u sjajnoj formi i da je najzaslužniji što Lazarevčani još uvek imaju realne izglede da se plasiraju u plej-of. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja.

Uroš Đuranović (27) je rođen u Budvi (Crna Gora), igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u fudbalskom klubu Mogren. Kasnije je nastupao i za Iskru, Dečić, češku ekipu Dukla, poljsku Korona Kielce, Radnički iz Niša i rumunski ACSM Poli Iasi. U Kolubaru je stigao u julu ove godine i tokom aktuelne sezone zabeležio 19 nastupa, uz 9 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: