Najbolji igrač 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Milan Pavkov, dvostruki strelac u pobedi Crvene zvezde nad ekipom TSC-a u Bačkoj Topoli.

Odigrano je još jedno, poslednje jesenje kolo u sezoni 2021/22. Videli smo nekoliko izuzetno zanimljivih duela, a favoriti nisu lako stigli do bodova. Težak posao imali su i beogradski crveno-beli koji su nakon preokreta stigli do izuzetno vrednih bodova u derbi susretu sa ekipom TSC-a u Bačkoj Topoli. Za to je najzaslužniji Milan Pavkov koji je sa dva pogotka sačuvao svoj tim od novog neprijatnog iznenađenja i još većeg bodovnog zaostatka za liderom šampionata. On je po ko zna koji put pokazao da može mnogo kada je potpuno fokusiran i raspoložen za igru. Zbog svega toga je upravo napadač crveno-belih izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov (27) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za Novi Sad, Mladost iz Bačkog Petrovca, ČSK Čelarevo, Vojvodinu, Radnički iz Niša i Crvenu zvezdu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 15 superligaških nastupa, uz 7 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: