Beogradska Crvena zvezda u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković još je pod utiskom duela sa Rendžersom, ali ističe da je sada glavni cilj odbrana ’’duple krune’’:

’’Sigurno je da su podigli nivo, ali vidim da imaju igrače koji neće moći da nastupe zbog žutih kartona. Mi izlazimo iz teškog meča, kako emotivno, tako i fizički. Dosta smo se istrošili i imamo igrače koji neće moći da nastupe, što zbog umora, što zbog povreda, jer su i Metalac i Rendžers ostavili trag u kratkom vremenskom periodu. Ali ipak, to ne menja naše ciljeve i zahteve. U Lazarevcu smo ušli jako u utakmicu iako je teren bio težak, ali smo otvorili na vreme, i posle toga znate i sami kako je išlo. Arhivirali smo Rendžers, ali ostaje žal, pogotovo nakon što se prespava i kada se okrenemo nazad da vidimo šta smo sve uradili i šta smo mogli. Ostaje nam odbrana duple krune, što je veliki i najvažniji cilj u ovoj sezoni. Sve ovo što je došlo je jedan bonus za naše navijače i naš klub, i jedan veliki iskorak za naše igrače. Za Lazarevčane neće igrati Uroš Đuranović. Sigurno da kada u jednoj ekipi neko iskače, kao što on iskače u Kolubari, njegovo neigranje je jedan plus za nas. Svi želimo da sutra dođe što više ljudi, da pozdrave ove hrabre igrače koji su ostavili sve na terenu. Nebitno ko će igrati u Kolubari, mi znamo naš zadatak.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Kolubare igra se u nedelju 20. marta 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda