Beogradski Partizan u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da je protivnik do sada pokazao kvalitet, da je težak teren još jedan otežavajući faktor, ali da se nada osvajanju sva tri boda:

’’Idemo na teško gostovanje, protiv tima koji nije primio gol na šest uzastopnih utakmica. Koncentrisani smo na jedan cilj, a to je pobeda. Odigrali smo deset utakmica za mesec dana i bili smo pod velikim opterećenjem. Zadovoljni smo što možemo potpuno da se fokusiramo na prvenstvo. Surduličani su organizovana ekipa, dobra ne samo u odbrani, nego i u napadu. Trener Dušan Đorđević radi odličan posao. Pobedili su ekipe iz gornjeg dela tabele i svesni smo šta nas tamo čeka. Spremni smo, odgledali smo sve njihove utakmice iz prolećnog dela i nadam se osvajanju tri boda. Svako pruža slabije igre kad je teren težak. Činjenica je da uslovi na našim stadionima nisu dobri i da moramo mnogo da radimo na infrastrukturi.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u ponedeljak 21. marta 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Partizan