Beogradski Voždovac u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Aleksandar Linta ističe da se trudi da maksimalno rastereti igrače pritiska i da se uvek razmišlja samo o predstojećem meču:

’’Očekuje nas jedna teška i zahtevna utakmica, ali ovo je prilika za sve nas. Za igrače, za stručni štab, za klub, došli smo u situaciju da smo nadomak te neke pozicije za koju se svi bore. Ipak, ovo je prilika i da uživamo, da odemo tamo rasterećeni, da igramo fudbal, da pokažemo da ne moramo da budemo najbolji, ali da možemo da se nadmećemo sa najboljima. Mi se bavimo ohrabrivanjem ovih momaka i da to neko breme odgovornosti ne prenesemo na igrače. Trudićemo se kao i uvek da idemo samo korak po korak, od protivnika do protivnika, od treninga do treninga. Takav pristup nas je i doveo u situaciju u kojoj smo sada.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se u nedelju 01. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Voždovac