Kruševački Napredak u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ne slaže se sa mišljenjem nekih trenera da su ovakve utakmice najlakše za igranje, jer nema šta da se izgubi, i naglašava da je sportski nadati se pozitivnom rezultatu:

’’Neki treneri kažu da u ovakvim mečevima nema šta da se izgubi. Ja malo drugačije razmišljam. Ima šta da se izgubi, fudbalsko samopouzdanje, bodovi, na kraju i čast i obraz, u smislu da se ne da maksimum. Sportski je izaći na teren, pružiti maksimum i ne predati se do kraja. Naravno da sam svestan aktuelnog trenutka Zvezde i da je kod njih možda upaljen neki crveni alarm zbog rezultata u Evropi. Sa druge strane, u domaćem prvenstvu Zvezda nema poraz, znamo da na Marakani retko gubi bodove, tako da nam je jasno kakva nas utakmica čeka. Ostaje da je sportski nadati se, pripremiti se i boriti i sigurno da ćemo dati sve od sebe da izgledamo najbolje moguće u ovom momentu.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se u nedelju 18. septembra 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak