Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 13. kola Mozzart Bet Super lige na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da je zadovoljan radom igrača i da od njih očekuje da postanu svesni svojih kvaliteta:

’’Tu sam nedelju dana i mogu stvarno da pohvalim ove momke koji rade predano, profesionalno i maksimalno su odgovorili na naše zahteve koje smo im postavili. Poznajemo kvalitete Radničkog, znamo o kakvoj ekipi se radi. Podigli su formu, doveli su pojačanja. Međutim, nama je najbitnije da naši igrači shvate da imaju dobar kvalitet i da znaju da igraju fudbal. Spartak ima dobru ekipu sa jakim individualcima, ja se lično ne bojim da će to sutra biti sa njihove strane profesionalno odigrano. Najvažnije je da shvate da oni mogu da pobede i to sutra treba da pokažu.’’

Meč 13. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka i Radničkog 1923 igra se u nedelju 02. oktobra 2022. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK