Beogradska Crvena zvezda u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević ističe da je cilj zabeležiti još jednu pobedu i sa istom bodovnom razlikom otići na zasluženi odmor:

’’Maksimalno oprezno idemo u Surdulicu, jer znamo iz iskustva da je to nezgodno gostovanje. Igrači shvataju ozbiljnost i težinu meča i željni su revanša, jer smo prošle godine izgubili pet bodova od Radnika. Ne mislim da ulazimo opušteno u meč, već izuzetno motivisano da na pravi način završimo polusezonu. Raduje me što imamo 10 bodova više u odnosu na večitog rivala, ali ne licitiram prednost, već mi je bitno da u maju prvi prođemo kroz cilj. No, naravno da želimo da i posle meča u Surdulici zadržimo bodovnu razliku. Kanga neće igrati zbog kartona, a što se ostalih igrača tiče, imamo manjih problema oko bolesti. Međutim, nije to ništa novo, jer se s tim borimo već tri utakmice. Tu dolazi do uloge kolektiva, gde moramo da se zajedno izvučemo i da igrači koji rade i treniraju, iskoriste priliku kao recimo Pankov koji nije imao mnogo minuta do sad, pa i Gobeljić koji je malo igrao, malo nije. To je takođe ključno za ovu utakmicu.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se u nedelju 13. novembra 2022. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda