Novosadska ekipa Mladost GAT u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ljubomir Ristovski očekuje tešku i neizvesnu utakmicu, jer su bodovi potrebni i jednima i drugima u borbi za opstanak u elitnom rangu:

’’Obavljena je velika rekonstrukcija tima, otišlo je čak 15 igrača, došlo 11 novajlija. Rukovodstvo kluba nije bilo zadovoljno rezultatima i hteli su da oslobode prostor za nove igrače. Velike rokade uvek su teže za trenera po pitanju spremnosti i uigravanja ekipe. Novajlije su u fazi uigravanja, još nisu potpuno spremni, vidi se da poseduju kvalitet, ali će morati još da rade kako bi bili spremni za nastavak prvenstva. Prve utakmice su uvek neizvesne, ekipe izlaze iz priprema i velika su nepoznanica. Biće to okršaj dva tima koji se bore za opstanak. Pratili smo Ivanjičane tokom priprema, vidi se da su i oni dosta menjali. Biće to teška utakmica, bodovi su neophodni i nama i njima. Ne može se očekivati lepršava i dopadljiva igra dva rivala kojima gori pod nogama i sve će biti stavljeno u funkciju rezultata.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Javor Matisa igra se u nedelju 05. februara 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Mladost GAT