Fudbaler Crvene zvezde će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Briljirao je ponovo Strahinja Manojlović na golu Javora, probudio se Rikardo Gomeš i sa dva gola doneo Partizanu pobedu u Subotici, ali zvanje najboljeg igrača 22. kola Mozzart Bet Super lige ipak ide u ruke Osmana Bukarija.

Napadač Crvene zvezde je zablistao na terenu u derbiju kola. Reprezentativac Gane je pokazao protiv Čukaričkog (3:0) da je u velikoj formi dočekao start prolećnog dela prvenstva, pa je posle pogotka u mrežu Voždovca dodao još dva protiv Brđana.

Čukarički je stigao na Marakanu da proba u derbiju 22. runde šampionata da ponovi ono što je uradila Vojvodina na premijeri, ali nije bio ni blizu. Tandem Katai – Bukari je ekspresno goste spustio na zemlju, a u drugom poluvremenu fudbaler iz Gane se drugi put upisao u strelce i pobedu šampiona učinio ubedljivom.

Prvi put ove sezone Bukari je dobio zvanje Igrača kola, a prethodno je dva puta bio u idealnom timu. Brzonogi napadač pridružio se, ovim priznanjem, saigračima Aleksandru Kataiju, Mirku Ivaniću, Marku Gobeljiću, Aleksandru Pešiću, kao i bivšem napadaču Milanu Pavkovu, koji su od početka sezone bili najbolji igrači kola u Mozzart Bet Super ligi Srbije.

Izvor: Mozzart Sport