Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić istakao je kvalitetan rad trenera Kragujevčana i njihovu odličnu igru u duelu sa ekipom Partizana:

’’Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovu utakmicu, ali mi je bilo i veliko zadovoljstvo jer su izvanredna ekipa u kojoj moj kolega Joksa radi odličan posao. Poslednji dokaz za to je meč protiv Partizana na kojem su bili bolji i imali 86 odsto tačnih pasova. Dobro brane centralne pozicije koje bismo i mi želeli da eksploatišemo, u njihovoj igri se jasno prepoznaje kvalitet i može puno da se vidi i nauči i mogu samo da čestitam kolegi na sjajnom poslu koji radi. Znamo da je pred nama ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik, po fazama igre možda i najorganizovaniji  u ovom delu sezone i pripremamo se da na njihovu igru i organizaciju odgovorimo na najbolji mogući način.’’

Meč 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i TSC-a igra se u četvrtak 02. marta 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC