Lazarevačka Kolubara u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Veroljub Dukanac ističe da se njegov tim neće unapred predati ni na ovom teškom gostovanju, kao i da će se do kraja boriti za osmu poziciju:

’’Od kada sam ja šef stručnog štaba Kolubare ni na jedan meč ne idemo sa belom zastavom. Mislim da smo do sada pokazali hrabru igru na svim gostovanjima. Bez obzira što će biti pune tribine navijača Novog Pazara koji će bodriti svoj tim, imaćemo neke svoje šanse da napravimo pozitivan rezultat. Moram biti zadovoljan i prethodnom utakmicom sa ekipom TSC-a, bez što smo izgubili. Igrali smo u skladu sa svojim mogućnostima, maksimalno na svakom delu terena, nismo se povukli. Bili smo ravnopravni protiv jedne od najboljih ekipa i nesrećno ostali bez boda. To nam daje za pravo da očekujemo povoljne rezultate i protiv Novog Pazara i protiv Napretka. Još nismo sve rekli, borićemo se do zadnjeg momenta za osmo mesto. Dobro se poznajemo međusobno, ne može se više ovde ništa sakriti. Imaju svoje probleme, neki igrači su im povređeni ili se vraćaju iz povrede. Ali, i oni kao i mi imaju dvadesetak jednako kvalitetnih igrača i mogu nadoknaditi bilo čije odsustvo. Imaju ovog proleća maksimalan učinak kod kuće, a naše je da im to pokvarimo.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Kolubare igra se u subotu 18. marta 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Kolubara