Prvotimac TSC-a će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Tri puta je već tamo bio sa Partizanom, igrao protiv timova kakvi su Totenhem, Atletik Bilbao i Augzburg, a od jeseni bi u grupnu fazu Lige Evrope mogao da povuče i nove saigrače iz TSC-a. Naravno, govorimo o Nemanji Petroviću, kome je posle pobedničkog gola u derbiju sa Čukaričkim, koji je njegov tim pogurao do drugog mesta na tabeli pet kola pre kraja šampionata, pripalo priznanje za najboljeg igrača 32. kola Mozzart Bet Super lige.

S tim da ako pričamo o Petroviću ne možemo baš da kažem da je on nov u Bačkoj Topoli. Tamo je još od 2020. godine kada je stigao iz Rada i u međuvremenu odigrao čak 99 utakmica za TSC!

I kao bek za sve to vreme postigao tri gola, dva u ovoj sezoni, a možda i najvažniji ovaj za pobedu protiv Čukaričkog i povratak na mesto koje garantuje makar jesen u Ligi Evrope. A ni jesen u Ligi Evrope, u koju se ide sa treće pozicije, ne bi bila loša opcija za Topolski sportski klub.

Nije naravno još ostvaren, ali ako TSC u ponedeljak na domaćem terenu upiše još tri boda protiv Petrovićevog bivšeg kluba Partizana, Evropa će zakucati na vrata stadiona u Bačkoj Topoli.

Izvor: Mozzart Sport