Beogradska Crvena zvezda u okviru 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević ističe da je predstojeći meč biti prilika da navijači pozdrave igrače koji su izneli najveći teret tokom aktuelne sezone i da zajedno proslave nove trofeje:

’’Biće ovo prilika da navijači pozdrave igrače koji su klubu doneli treću uzastopnu, a ukupno 13. duplu krunu, Proslavili smo osvajanje Kupa Srbije, a slavićemo i u nedelju kada i zvanično budemo uzeli titulu. Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus  dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute. Aleksandar Katai će igrati, bitno je za Crvenu zvezdu da pokuša da ima prvog strelca lige. Mislim da bi to značilo i njemu na ličnom planu. Ako bude bio spreman i ako se bude fizički dobro osećao da može da igra mislim da treba da se nađe na terenu. Videćemo, proslava titule je prilika da navijači pozdrave igrače koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača. Znamo da smo se sa njima namučili u Novom Pazaru, jeste sada drugačija situacija, ali kažem poslednja je utakmica. Osnovni cilj nam je da dobijemo utakmicu sutra i da završimo sezonu trijumfalno, da bi se i sledeća tako nastavila.’’

Meč 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se nedelju 28. maja 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda