Niški Radnički u prvom meču baraža za popunu Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa ekipom Inđije Toyo Tires.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Šarac od svojih igrača očekuje da zaborave sve nedaće i greške iz sezone koja se završava i da pokažu najbolje lice u baražu za opstanak u elitnom rangu:

’’Zasluženo su izborili plasman koji im daje priliku da se bore za Super ligu. U kratkom periodu u kom smo imali prilike da ’’skeniramo’’ ekipu Inđije uvideli smo da imaju nekoliko iskusnih nosioca igre i talentovane mlade igrače. Tu je nekadašnji napadač Radničkog Slaviša Stojanović, koji donosi kvalitet ekipi. Mi svakako idemo da odigramo meč bez kalkulisanja i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat pred revanš. U delikatnoj smo situaciji, dva igrača ne mogu da nastupe zbog nakupljenih kartona, to su Petrov i Varga. Pored njih je i dosta povređenih, Frej, Jamkam, Marjanović i još nekolicina njih koji se žale na povrede, tako da će biti veliki izazov osposobiti ih za ovaj meč. Međutim, sve nedaće, sve greške i promašaje iz sezone moramo da zaboravimo, da se koncentrišemo i da u ove dve utakmice pokažemo svoje najbolje lice i ostanemo u Super ligi.’’

Prvi meč baraža za popunu Mozzart Bet Super lige Srbije između Inđije Toyo Tires i Radničkog iz Niša igra se u sredu 31. maja 2023. godine, sa početkom u 15:55 časova.

FOTO: FK Radnički Niš