Niški Radnički u revanš meču baraža za popunu Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Inđije Toyo Tires.

Član stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Đorđević veruje da će njegovi igrači uspeti da nadoknade dva gola zaostatka, ali je svestan da će biti neophodna i sreća kao važan preduslov uspeha:

’’Cela sezona, ovako turbulentna kakva je bila, u kojoj smo se nadali ponovnom izlasku u Evropu, a sada nam je ugrožen status, staje u tu jednu utakmicu. Otežavajuća okolnost je to što startujemo sa dva gola minusa, ali ono što pričamo poslednjih dana je da pokušamo da to pretvorimo u dodatni motiv. Pokušavamo da podignemo ekipu, da se koncentrišemo i da damo svi mi, i igrači i stručni štab, i svako u klubu u domenu svog posla, pa i navijači koje pozivam da nam budu vetar u leđa, i više od trenutnog maksimuma. Ja, verujte mi, ne sumnjam u ukupnu pobedu i ubeđen sam da Superliga ne ide nikud iz Niša. Nemamo šta da čekamo, ali naš fokus i prvi zadatak sutra mora da bude puna koncentracija u odbrani. Ključ je u tome kako stojimo iza lopte, da zaustavimo njihovog napadača koji nam je tamo dao dva gola, kao i plejmejkera, prenosnog igrača koji je faktor njihove dobre tranzicione igre. Da budemo agresivni, da budemo svi za jednog, jedan za sve, da zaslužimo sreću koja ove sezone baš i nije bila na našoj strani i da uz Božju pomoć ostavimo Radnički u Super ligi, tamo gde mu je i mesto. Ono što je dobra vest jeste da i oni igrači koji su u Inđiji nastupili nedovoljno oporavljeni, a bilo ih je nekoliko, bolje izgledaju na terenu i moći će stopostotno da se daju u nedelju uveče.’’

Revanš meč baraža za popunu Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Inđije Toyo Tires igra se u nedelju 04. juna 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš