Seniorski debi upisao je još krajem sezone 2021/2022, u prošlom takmičarskom ciklusu se polako navikavao na utakmice Mozzart Bet Super lige, a ove već izdigao do nivoa jednog od najzanimljivijih mladih igrača ne samo Čukaričkog, već srpskog prvenstva. Dobre role Igora Miladinovića više nisu nikakva iznenađenja, nikakvi izuzeci, već svedočanstva o rastu momka koga po svemu sudeći nećemo još dugo gledati na domaćim terenima.

Čuka se već profilisala kao ozbiljan izlog za talentovane fudbalere, a Miladinović je svakako jedan od većih potencijala Srbije. U prilog toj tvrdnji i dva njegova pogotka za uverljivu pobedu u Surdulici i premijerno priznanje za najboljeg igrača kola!

Tačno je da bi Miladinović za tu nagradu morao da izvede na večeru Luku Adžića, koji mu je majstorski spakovao asistencije za oba Igorova gola protiv Radnika. Tačno je i da je nagradu mogao da dobije i Sali Viđži za blistavo izdanje u pobedi kragujevačkog Radničkog nad imenjacima iz Niša, ali ni Miladinovićeva “osmica“ nije nezaslužena.

U stvari, ona je samo nadogradnja onoga što je 20-godišnji Kruševljanin prikazivao na jesen. Ove sezone već osam golova u Mozzart Bet Super ligi (od igrača njegovog uzrasta ili mlađih, efikasniji je samo Miloš Luković iz IMT-a), na sve to dodao i četiri asistencije, potpisao i onaj jedan pogodak protiv Olimpijakosa u evropskim kvalifikacijama, i pre ovog sada priznanja već četiri puta bio u idealnih 11 kola. Sada dakle i peti put.

Ima na Brdu uvek zanimljivih fudbalera, baš je Bojan Kovačević danas krenuo put Humske, trenutno možda i najatraktivniji stranim kupcima je 17-godišnji Mihajlo Cvetković, ali Miladinović će sasvim izvesno biti novi biser na Čukinoj niski skupih prodaja. Koliko daleko će da dobaci? To već zavisi samo od njega, a bar za sada dobro se nosi sa pritiskom.

IZVOR: Mozzart Sport