Novosadska Vojvodina u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Božidar Bandović očekuje od svojih igrača da primene sve ono što je rađeno u pripremi ove utakmice i da sve zavisi od njih, a ne od rivala:

’’Ovo je veoma bitan meč za nas. Očekujemo čvrstu utakmicu, mnogo duela i dugih lopti, na terenu koji više odgovara našem rivalu nego nama. Verujem u ove momke i mislim da je poslednja utakmica pokazala način na koji želimo da igramo, da imamo posed i stvaramo šanse, nedostajao je samo gol. Kada imate igru, onda uvek možete da se nadate, a kada je nemate onda ste u problemu. Realizacija i neke pozicije u šesnaestercu smo analizirali i znamo da mogu da budu bolje kretnje u prostor. Momci su dali sve od sebe i želimo da zadržimo dobru igru i rezultat će doći. Podržavam svoju ekipu i očekujem da počnu da pobeđuju. U ovom trenutku ne planiramo neke promene, ali videćemo posle poslednjeg treninga. Dobro smo odigrali bez lopte, dobro smo se pozicionirali, bolje nego u dve, tri situacije u Kragujevcu kada smo pogrešili. Kada su šanse tu, golovi će doći. Za mene je svaka naredna utakmica najbitnija, gledamo samo nas i da održimo dobre stvari koje smo radili, i da neke popravimo. Ne osvrćemo se na rivala, hoćemo da sve zavisi od nas. Moramo da igramo direktnije, jer teren nije na nivou na kom mi hoćemo. Treba da imamo posed, ali hoćemo da imamo i dodavanja u prostor i da što pre dođemo do gola.’’

Meč 23. kola između Javor Matisa i Vojvodine igra se u subotu 02. marta 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina