Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe kvalitete rivala i poziva na oprez, jer su Lučanci iskusna ekipa koja kažnjava svaku nepažnju:

’’Čekaju nas porođajne muke, igrati protiv njih u ovoj polusezoni u kojoj ostvaruju odlične rezultate i u kojoj su u pet utakmica primili samo jedan gol iz penala je veoma zahtevno. Takmičarska su ekipa sa puno ostvarenih igrača, među kojima su i naši bivši saigrači Tumbasević i Cvetinović, a zna se da Tumba gde nas vidi da nam i gol, tako da smo u startu u minusu. Posle utakmice protiv Napretka video sam neke maliciozne naslove. Ja sam i sam rekao da smo odigrali veoma loše prvo poluvreme i da smo zaslužili samo jedan bod, ali to ne znači da ne treba da kažemo da su lopte bile izduvane, a teren katastrofalan. To je činjenica, kao i to da smo mi loše odigrali. Srećom, sutra ćemo imati dobre uslove, na dobrom terenu i sa dobrim loptama, doduše u nepovoljnom terminu zbog koga će na Areni biti manje navijača. Analizirali smo derbi Zvezda - Partizan koji  je po meni bio veoma kvalitetan. Mi sve vreme pokušavamo da radimo nešto po uzoru na najbolje i na evropski fudbal. Proučili smo i utakmicu Mančester siti - Liverpul, jer težimo ka takvom fudbalu. Pokušavamo da ga dosegnemo iako je to veoma teško. Ja igrače motivišem da uvek igraju onako kako smo zamislili bez obzira na uslove i da budemo zadovoljni rezultatima i u svakakvim okolnostima i da treba uvek da nastavimo dalje ka svom cilju. Protiv Mladosti moramo biti izuzetno organizovani sve vreme, da završavamo akcije i ne igramo stihijske pasove, jer protivnik to zna da iskoristi. Iskusni su,  uvek mirni i sigurni na lopti, a trenutno i rasterećeni zbog dobih rezultata i gotovo obezbeđenog plej-ofa. Imaju godinama građen stil igre i iskustvo nam govori da do kraja moramo ostati oprezni, čak i ako smo u prednosti,  jer oni nepažnju ne opraštaju. Naravno i mi smo dobri, radujem se dobrom meču i nadam bodovima.’’

Meč 25. kola između TSC-a i Mladosti igra se u utorak 12. marta 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC