Lučanska Mladost u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba Tomislav Sivić prezadovoljan je prolećnim startom i ističe da se ne pribojava duela sa favoritima, da takvi mečevi čak i dodatno motivišu njegove igrače:

’’Nismo imali lak raspored, u prva četiri kola tri gostovanja, i to u Novom Sadu, Subotici, pa u Novom Pazaru prvi put posle povratka publike na tribine. Svo poštovanje TSC-u, ali zašto je to teže gostovanje nego Vojvodini? Jesu to favoriti, ali možda nam to daje dodatni motiv. U kojim god sa smo trenerskim ili igračkim godinama, imamo još kako motiva da se takmičimo i sa boljima od nas. Potpuno smo mirni, realni i svesni situacije. Idemo od utakmice do utakmice, ako se šansa za Evropu ukaže, prihvatićemo je oberučke. Ako i ne, zadovoljni smo prvim ciljem, koji je već sada nadohvat ruke, a to je opstanak. Ni drugi nije daleko, to je plasman u plej-of. Evropa nije za nas biti ili ne biti, nego ako se ukaže prilika. Nekima drugima je ultimativni cilj, pa je i to možda neka naša prednost.’’

Meč 25. kola između TSC-a i Mladosti igra se u utorak 12. marta 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Mladost