Tražio je Ivan Milosavljević jesenas svoje mesto pod suncem u timu TSC-a. U prvih 13 kola nije ni ulazio u igru. Prvi start mu je bio protiv Partizana u Humskoj, kada je upisao prvu asistenciju. I posle toga su mu se vrata polako otvarala.

Prolećni deo sezone doneo je mnogo više prostora za vezistu Topolčana, a on je na tu šansu znao da odgovori. Najbolju utakmicu Milosavljević je odigrao u poslednjem kolu, u duelu protiv Novog Pazara. Bio je dvostruki strelac i trasirao je momcima sa severa put ka vrednoj pobedi – 4:3.

Milosavljević je prvi put Najbolji igrač kola, a ujedno je i prvi fudbaler TSC-a kojem je to priznanje pripalo ove sezone. Možda nas je ekipa u tamnoplavim dresovima malo razmazila, možda podigla standarde, pa su laureati bili iz drugih ekipa. Ipak, ovog puta nije bilo dileme, majstorije veziste iz Bačke Topole nagrađene su zvanjem Igrača kola.

Dva gola i tri asistencije su dosadašnji bilans Ivana Milosavljevića u Mozzart Bet Super ligi, ali mu je samopouzdanje poraslo do neba. A, najzanimljivije utakmice tek slede u plej-ofu...

IZVOR: Mozzart Sport