Beogradski Voždovac u okviru 29. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba Nikola Mitić ističe da je domaći tim izuzetno opasan rival i da su nakon promene trenera vezali dve pobede:

’’Gostujemo ekipi koja je skoro promenila trenera i koja  ima dve vezane pobede. Radnički je jako potentan tim, izraženo dobra im je ofanzivna tranzicija iz koje su postigli mnogo golova i gde sposobnosti njihovih igrača, a tu ponajvise mislim na Delea i Cvetkovića, i te kako dolaze do izražaja. Poslednju utakmicu u Nišu su dobili sa 3:0 i to ekipu Mladosti iz Lučana koja jako teško prima golove, što mnogo govori o njihovom ofanzivnom kvalitetu. Posle utakmice sa Partizanom sam rekao da je drugo poluvreme model, na koji način bi trebalo da igramo pogotovo iz ofanzivnog ugla. Dobra stvar je to sto smo se dva puta vraćali iz minusa i na rezultatu 2:2 imali nekoliko jako dobrih prilika da utakmicu preokrenemo i dobijemo. Ima mnogo stvari koje ćemo sigurno iskoristiti i preneti i na utakmicu protiv Radničkog. Mislim da nas očekuje jedan težak ispit, kako sa taktičke, fizičke, tako i sa psihološke strane i siguran sam da ako budemo bili na maksimumu iz sva tri aspekta, iz Niša ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom.’’

Meč 29. kola između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u nedelju 07. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Voždovac