Ima 33, ali i dalje ga žele u Zvezdi. Zato mu spremaju novi ugovor. Jer, ono što Aleksandar Katai može da uradi u Mozzart Bet Super ligi Srbije malo koji igrač još može.

Možda nije više u punoj snazi kao pre dve-tri godine, ali kada treba otključati „bunker“, niko nema rešenje kao Magiko iz Srbobrana. Radnik se odlično nosio sa Zvezdom minulog vikenda, niko ne bi mogao ni da nasluti da je reč o „fenjerašu“ šampionata. No, kada je nervoza počela da se useljava u redove crveno-belih, Katai je rekao „dajte meni loptu“ i sa dva poteza rešio meč i spakovao tri boda za poneti (2:0). Nisu to obična tri boda, nego je njima Zvezda osvojila prvo mesto pred plej-of, ujedno osigurala da se naredni večiti derbi igra na njenom stadionu, a to je često bila presudna prednost u šampionskoj trci.

Katai je sa dva gola protiv Radnika došao do brojke od 110 pogodaka u dresu Crvene zvezde, čime je na večnoj listi najboljih strelaca u istoriji kluba prestigao nezaboravnog Rajka Mitića. Sa ova dva gola Katai je došao i do zbira od deset pogodaka protiv Radnika. Jedino koga više voli da „maltretira“ je niški Radnički, kojem je 12 puta tresao mrežu.

IZVOR: Mozzart Sport