Kruševački Napredak u okviru 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Trener u stručnom štabu Filip Jorgić ističe da u ekipi vlada dobro raspoloženje nakon plasmana u plej-of i da očekuje pobedu:

’’Iza nas je jedna kompleksna utakmica protiv IMT-a, kompleksna jer smo pre početka, u intervalu manjem od 24 časa, saznali da smo u plej-ofu. Siguran sam da nije mnogo onih koji su to očekivali u trenutku kada smo mi došli u klub, a iz mog ugla zatekli smo ekipu skromne fizičke spreme, pogotovo za zahteve šefa Gaćinovića, sa dosta povređenih igrača, mislim da ih je bilo šestorica. Uz kontinuirani rad uspeli smo da sve podignemo na neki optimalni nivo i da u dobrom raspoloženju čekamo Radnik, ali i u ovakvom odnosu snaga, o kojem svedoči tabela. Idemo u nedelju na pobedu. Gosti nemaju šta da izgube, ali i nama je svaki bod potreban. Izuzev povređenog Đekovića svi ostali igrači su na raspolaganju i imaće šef Gaćinović slatke muke da sastavi tim.’’

Meč 30. kola između Napretka i Radnika igra se u nedelju 14. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Napredak