Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da je ekipa spremna i da je duel sa Novosađanima veliki izazov za njegove igrače:

’’Napredak protivnika se vidi i po boljim rezultatima i po boljoj igri. Iz utakmice u utakmicu su sve uspešniji. Imaju kvalitetne individualce, kompaktni su, dobri defanzivno i nema sumnje da je pred nama pravi derbi. Vojvodina je u uzlaznoj formi, plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, a i mi smo u dobrom momentu, tako da će meč biti sjajan. Voleo bih da što veći broj navijača dođe da odgleda duel dva vrhunska tima u dobrom ambijentu i sjajnoj atmosferi ’’Karađorđa’’. Svesni smo da je Vojvodina na domaćem terenu uvek veliki izazov i da moramo biti spremni. Protiv Čukaričkog jesmo bili dominantni, ali ne i konkretni u samoj završnici. Sada smo radili na detaljima po pitanju ofanzive, a pred Vojvodinu je uvek važno ozbiljno se pozabaviti i defanzivo. U svakom slučaju, moji momci su izvanredno trenirali, što je meni veoma važno, a što celoj ekipi daje samopouzdanje. Spremni smo i svesni da moramo biti na maksimalnom nivou ako želimo dobar rezultat u Novom Sadu.’’

Meč 30. kola između Vojvodine i TSC-a igra se u nedelju 14. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK TSC