Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Novi šef stručnog štaba Miloš Kruščić ističe da je svestan situacije u kojoj se ekipa nalazi i da je neophodan maksimalan rad kako bi se obezbedio opstanak u ligi:

’’Nalazimo se u trenutku da klub nije ispunio cilj koji je bio zacrtan, da se uđe u plej-of. Realnost je takva da nam predstoji borba za opstanak, pa se shodno tome i ponašamo. Pokušali smo da podignemo ozbiljnost na jedan viši nivo, da igrači budu svesni situacije u kojoj se nalazimo. Pre svega potrebno je da igrači daju maksimum na treningu. Pokušali smo u ovih par dana da implementiramo neke nove stvari kod igrača. Trudimo se da to ne bude mnogo, da ne bi bilo kontraproduktivno. Radimo dosta i na psihologiji, jer kada se u šest kola doživi pet poraza sigurno da psihološko stanje igrača nije najsjajnije. Uglavnom je rad ove nedelje bio na pripremi utakmicu protiv Javora, na ono što može da nas očekuje. Dobro smo ih analizirali i pokušali igračima da vratimo samopouzdanje. Svi su zdravi, nedostajaće jedino Babić i Kerkez koji vuku povrede od ranije.’’

Meč 30. kola između Spartaka ŽK i Javor Matisa igra se u ponedeljak 15. aprila 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK