Đorđe Ivanović se igrao sa odbranom crno-belih u pobedi Čukaričkog od 3:2. Od kada je napustio Partizan, i potom se preko Soligorska i Maribora domogao Banovog brda, Đorđe Ivanović je konstantan protiv bivšeg kluba. Uvek nadahnut, i uvek opasan.

I prošle godine je bivši član subotičkog Spartaka bio fatalan za tim iz Humske, ali je u derbiju 30. kola Mozzart Bet Super lige bez ikakve sumnje pružio jednu od najboljih partija od kada igra fudbal na visokom nivou. Osetio je slabe strane Partizanove odbrane i razneo je u komade.

U prvom poluvremenu je prefinjeno pronašao kapitena Docića u akciji kod prvog gola Brđana. U drugom je bio još bolji. Smireno je reagovao na asistenciju Adžića da bi u samom finišu, posle izjednačenja crno-belih, pobegao kao brzi voz pored Kovačevića i pogodio u glavu Bojicu Nikčevića.

Vrlo korektno igra momak iz Vukovara ove sezone u Mozzart Bet Super ligi. Na 39 mečeva u svim takmičenjima postigao je osam golova, uz tri asistencije. Kolokvijalno, u fudbalskim krugovima, Đorđa Ivanovića zovu Traktor. Kakva je njegova moć osetili su igrači Partizana, posebno Bojan Kovačević.

Ovo je drugi put da se Đorđe Ivanović našao u idealnom timu prvenstva. Prvi put je bio član najbolje postave u decembru kada je blistao u sudaru sa lučanskom Mladošću.

IZVOR: Mozzart Sport