Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić očekuje drugačiji duel sa Novosađanima u odnosu na onaj odigran u prethodnoj rundi i bolju igru svog tima:

’’Svaka utakmica je priča za sebe, a na ovoj će sigurno neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima. Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji. Tačno je da primamo mnogo više golova, ali ih i postižemo. Rezultati su tu i ne bismo se menjali ni sa jednom ekipom. Na mestu smo na kome želimo da budemo i planiramo da tu ostanemo. Što se bodova tiče, iznad su očekivanja i treba da zadržimo taj nivo. Kad se sagleda odnos pobeda i poraza ekipa ima dobar kontinuitet i trudićemo se da ostane takav do poslednje utakmice.’’

Meč 31. kola između TSC-a i Vojvodine igra se u subotu 20. aprila 2024. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK TSC