Novosadska Vojvodina u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba Božidar Bandović ističe da igračima fali svežine, ali da svi imaju veliku želju da sezonu završe sa obezbeđenim plasmanom u Evropu:

’’Želim da istaknem da ja kao trener, navijači i svi u klubu možemo da budemo zadovoljni igrom i rezultatima. Očekuje nas plej-of i novi meč sa TSC-om. Dobro su organizovana ekipa, što smo mogli da vidimo pre pet dana. Smatram da moramo da poboljšamo neke taktičke principe, odnosno da budemo bolji prvenstveno u defanzivi, jer smo s tim imali problema u prvom poluvremenu. Počeli smo dobro taj meč, ali onda nismo imali dobru markaciju u 16 metara i pravovremenu reakciju po izgubljenoj lopti, pa nam je protivnik stvorio mnogo šansi, a tako smo primili i gol. Moramo to da poboljšamo, a naš stil igre ostaje isti. Svi imamo jako veliku želju i volju da sezonu završimo onako kako treba, a to je da se plasiramo u Evropu. Videlo se i pre nekoliko dana da nam zbog rasporeda treba malo više svežine. Svesni smo svega, igrači su spremni i moraćemo da rotiramo sastav. Nema mesta izgovorima, šta je tu je. Moramo da se oporavljamo između utakmica. Do sada od ekipa iz plej-ofa nismo igrali samo sa Zvezdom, Partizanom i Napretkom. Ako smo mi pravi i dovoljno koncentrisani, onda imamo veliku mogućnost da pobeđujemo i osvajamo bodove. Ne možemo da računamo samo na Gurama, Marka Bjekovića i Uroša Nikolića. Svi ostali su spremni. Aleksa Vukanović ima male probleme sa petom, ali verujem da će biti spreman za ovaj susret.’’

Meč 31. kola između TSC-a i Vojvodine igra se u subotu 20. aprila 2024. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina