Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Miloš Kruščić ističe da je pobeda nad istim rivalom u prethodnom kolu povratila dobro raspoloženje i samopouzdanje njegovim igračima, a da od njih očekuje još bolji pristup:

’’Sigurno je da smo srećni što smo pobedili u toj utakmici koju smo igrali u nedelju, pomoglo nam je da podignemo raspoloženje i samopouzdanje. Igrači su posle jednog sušnog perioda osetili i slast pobede. Međutim, to je sada iza nas, već nam dolazi novi meč, isti protivnik. Ništa manje zahtevna, ako ne i još teža utakmica. Očekujem isti ili još bolji pristup, bolje se poznajemo, imali smo još treninga. Vrlo važna utakmica, jer počinje plej-aut. Bodovi su bitni, svaka utakmica je biti ili ne biti, tako se i spremamo. Što se tiče kadrovske situacije, isti igrači su i dalje povređeni i ne mogu da računam na njih, osim Voje Ubiparipa koji nam je sada na raspolaganju. Ostali su svi zdravi.’’

Meč 31. kola između Spartaka ŽK i Javor Matisa igra se u nedelju 21. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK