Direktni prenosi mečeva 25.kola Super lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 2219

U subotu su na programu svi mečevi 25.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2017/18. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Radnički Niš – Partizan i Crvena zvezda – Voždovac.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN (subota 03.mart, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 25.kola Super lige Srbije igra se na niškom Čairu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Dueli ova dva tima su tokom prethodnih nekoliko sezona bili izuzetno zanimljivi, a Nišlije će imati priliku da pred svojim navijačima pokušaju da iskoriste nešto slabiju formu aktuelnog šampiona i smanje bodovnu razliku. Ekipa Radničkog trenutno zauzima 3.mesto na tabeli sa 43 osvojena boda, a u prethodnom kolu u Čačku su odigrali nerešeno sa ekipom Borca (1:1). Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na tabeli sa 52 osvojena boda, a u prethodnom kolu odigrali su na svom stadionu nerešeno sa ekipom gradskog rivala Zemuna (1:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 14:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC (subota 03.mart, 16:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najatraktivnijih mečeva 25.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde lider šampionata Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Biće to duel dva izuzetno kvalitetna tima koji igraju napadački fudbal, a ’’zmajevi’’ su već pokazali da umeju sa ’’večitima’’, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima 1.mesto na tabeli sa 63 osvojena boda, a u prethodnom kolu crveno-beli su savladali ekipu Spartaka na teškom gostovanju u Subotici (1:2). Ekipa Voždovca trenutno zauzima 6.mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu ’’zmajevi’’ su na svom stadionu savladali ekipu kruševačkog Napretka (3:2).Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:30 časova.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte