Ekipa Voždovca u okviru 7.kola Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom  Napretka.  Ne zavarava ih neočekivano slab start sezone današnjeg rivala, jer su svesni da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi.

Gosti u ovaj meč ulaze sa slabim bodovnim saldom, kao i protivnik, pa svi u stručnom štabu ’’zmajeva’’ očekuju težak i zanimljiv meč. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef struke Branko Vojinović koji je istakao da se nada da će njegov tim rešiti problem slabe realizacije i nadoknaditi manjak bodova:

’’Imaćemo za dva dana veoma zahtevnu utakmicu protiv ekipe koja poseduje kvalitet, ali objektivno nema rezultat koji su želeli. Mi imamo imperativ da odigramo dobro i raduje nas što u poslednje dve utakmice nismo primili gol. Defanzivno smo uradili sve kako treba, ali imamo problem sa realizacijom i nadamo se da će nam se to otvoriti u utakmici u Kruševcu. Sigurno jedna dobra utakmica za gledaoce je pred nama, dve kvalitetne ekipe koje hoće da igraju i koje hoće da se nadigravaju, tako da očekujemo dobru utakmicu, ali i dobar rezultat. Nismo zadovoljni rezultatima, mogli smo mnogo više. Dve utakmice smo izgubili u zadnjim minutima, protiv Zvezde smo imali situaciju da preokrenemo rezultat. Ne postoji kriza igre, postoji kriza rezultata. Pred nama su teške utakmice, ali nema sumnje u naš kvalitet i našu ekipu. Nadamo se da ćemo u predstojećim utakmicama nadoknaditi objektivno manjak bodova koji imamo. Voždovac mnogo više zaslužuje.’’

Meč 7.kola Super lige Srbije između Napretka i Voždovca igra se danas, u subotu 01.septembra 2018.godine, sa početkom u 20:00 časova.