Ekipa iz Bačke Palanke u okviru 7.kola Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Gosti najavljuju da u Humsku ne dolaze sa ’’belom zastavom’’ i da u meč ulaze rasterećeno.

U taboru gostiju vlada dobra atmosfera nakon pobede u duelu sa ekipom Radnika, pa u ovaj meč ulaze rasterećeno i sa dodatnom dozom samopouzdanja. O tome je u izjavi za medije govorio i šef stručnog štaba Dejan Čelar koji je ipak istakao da je domaći tim svakako u prednosti kada je u pitanju kvalitet ekipe:

’’Ne pravim razliku između protivnika, svejedno da li su iz vrha ili sa dna tabele. Svi superligaši poseduju kvalitet, bez obzira na njihov položaj na tabeli ili renome. Naravno da su naše dve najjače i najveće ekipe Partizan i Crvena zvezda u određenoj prednosti, jer dovode kvalitetne igrače, najčešće koji su skrenuli pažnju u prethodnoj sezoni, kao i kvalitetne strance. Crno-beli će protiv nas odigrati najbolje što mogu, siguran sam, bez pritiska nakon ispadanja iz Lige Evrope. Uostalom, to nas i ne dotiče mnogo. Imamo svoj ritam, uspeli smo kao domaćini da pobedimo Radnik. U utakmici sa Surduličanima mnogo toga je bilo za pohvalu, posebno u prvom poluvremenu. Pokušaćemo upravo da se držimo iste igre i u meču s Partizanom.’’

Meč 7. kola Superlige Srbije između Partizana i OFK Bačka igra se danas, u nedelju 02.septembra 2018.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.