Surdulički Radnik u okviru 18.kola Super lige Srbije gostuje u Zemunu gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom. Želja svih u klubu je novi trijumf i dalji napredak na tabeli, ali se očekuje težak posao i izuzetno motivisan protivnik.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon važnog trijumfa nad Lučancima, što je u velikoj meri popravilo raspoloženje i samopouzdanje ekipe. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović koji je istakao da očekuje odgovornu i disciplinovanu igru:

’’Mi bi da nastavimo ono što smo započeli. Uprkos hladnom vremenu, kada i pada raspoloženje i volja igrača, mi bi da i u ovu utakmicu uđemo odgovorno i disciplinovano i sa željom da pobedimo. Dobrim rezultatima ćemo imati povoljnu situaciju i za proleće. Idemo ekipi koja je skoro promenila trenera. Ja sam bio u tom klubu jedno vreme, ali je i skoro čitav sastav prvotimaca od tada izmenjen. Iza njih je par kola odigranih na domaćem terenu bez bodova protiv Čukaričkog i Napretka, pa očekujem da oni u ovo kolo uđu sa mnogo više ambicija. Mi to moramo ozbiljno shvatiti i odigrati tako da dođemo do povoljnjijeg rezultata.’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između Zemuna i Radnika igra se sutra, u subotu 01.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.