Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić očekuje izazovan i zahtevan meč u kome će bolje proći tim koji uspe da nametne svoj stil igre:

’’Čeka nas duel sa veoma dobrom ekipom Radničkog koja sa pravom zauzima ovakvu poziciju na tabeli. Trener im je ulio samopouzdanje i jasno se vidi šta rade. Rekao bih da uživaju u nekom kontrolisanom haosu iz koga izvlače benefit, kontrolišu utakmice i dolaze do pobeda. Rezultati govore o njima i očekujem izazovan i zahtevan meč, značajan i za njih i za nas. Biće tu puno duela, ali mi drugačije igramo i u zavisnosti od toga ko uspe da nametne svoj stil imaće veće šanse za pobedu. I oni, kao i mi, daju puno golova, impresivno je kako Radnički prezentuje igru i koliko su hrabri i odlučni u onome što rade. Posle Zvezde i Partizana na tabeli su naše dve ekipe, što po sebi govori da će utakmica biti odlična. Mi smo u dobrom momentu, stekli smo dobra i loša iskustva iz poslednjih duela i iz njih izvlačimo zaključke i pouke kako da budemo bolji. Nadam se da smo posle utakmice sa Zvezdom uspeli igračima da predstavimo šta je bilo dobro, šta je moglo bolje, kao i ono što nije valjalo i da ćemo to pokazati u sredu. Ostala su još četiri kola do kraja i čestitam momcima što su ponovo obezbedili Evropu. Taj kontinuitet nam je veoma važan, pogotovu zbog iskustva koje smo stekli. Videćemo sa koje će to pozicije biti i šta će nam doneti. Na nama je da se što bolje pripremimo, napredujemo u igri i da kroz ove preostale utakmice nastavimo u smeru koji imamo čitave ove sezone, koju želimo da završimo na najbolji mogući način.’’

Meč 34. kola između TSC-a i Radničkog 1923 igra se u sredu 08. maja 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC