Kruševački Napredak u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Ivanović ističe da nema vremena za žaljenje i jadikovanje zbog slabih rezultata, kao i da očekuje da njegova ekipa pruži maksimum u nedelju:

’’Prošlo kolo u Inđiji imalo je i dobrih i loših momenata. Nažalost, ostali smo i bez Kočića koji je povređen na toj utakmici, kao i bez bodova. Međutim, nemamo vremena za žaljenje i jadikovanje, jer već sad u nedelju nam dolazi izuzetna ekipa Vojvodine koja je na svakom mestu pojačana, jedan izuzetan tim. Momke smo ohrabrili ove nedelje, radili sa njima. Mislim da ćemo pružiti maksimum u nedelju, a šta će biti i koliko će biti dovoljno za takvu jednu utakmicu, to ćemo videti.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se u nedelju 23.avgusta 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak