Ekipa Inđije u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostiju Dejan Čelar ističe da dva tima neguju sličan stil igre, kao i da veruje da će bolje proći ekipa koja bude pravila manje grešaka:

’’Voždovac je stabilan superligaš, ozbiljna ekipa koja je već nekoliko godina igra na isti način. Imamo jako sličan model igre, tako da očekujem otvorenu utakmicu u kojoj će obe ekipe pokušati da se nametnu. Oni pokušavaju da igraju visoko, pogotovo na svom stadionu, da stvore što više akcija. Biće nadmudrivanja, a ko bude pravio manje grešaka biće bliži osvajanju bodova. Naša prednost je što imamo puno novajlija na raspolaganju, koji su nepoznanica za stručne štabove rivala. Videćemo kakav sastav će izaći sutra, a verujem da nećemo odstupiti od svoje ideje tokom čitave utakmice. Uradićemo sve što je do nas da osvojimo bodove. Neću moći da računam na Karaklajića, svi ostali su spremni.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Inđije igra se u subotu 13. februara 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Inđija