Surdulički Radnik u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević ističe da se čuda ne dešavaju svaki dan, da je pobeda u prvom duelu bila shvaćena kao čudo, ali da se nada još jednoj uspešnoj partiji svog tima:

’’Pre svega čestitke rivalu na uspehu koji su ostvarili, čestitke upravi, treneru i igračima. Zvezda u ponedeljak poziva svoje navijače da prisustvuju i utakmici i ujedno proslavi tog uspeha. Na nama je da baš na toj utakmici izgledamo najbolje moguće, da pružimo žestok otpor i da probamo da jednostavno sebe predstavimo na najbolji mogući način. I to slavlje domaćina meča izgledaće, figurativno rečeno, idemo kod slavljenika na večeru, a znamo da smo mi na meniju. Probaćemo da budemo makar jedan nezgodan i tvrd zalogaj. Znamo da se čuda ne dešavaju svaki dan i da je ona pobeda na našem terenu u neku ruku proglašena za čudo, ali sport je takav, mora se ići sa verom i nadom da možeš nešto da uradiš. Tako se i spremamo za ovu utakmicu na taj način realni, ali ne bi ni bili sportisti kada se ne bi nadali da možemo nešto da uradimo i da izgledamo kao prava ozbiljna ekipa. Ko god da izađe na teren od ovih momaka sigurno je da će biti dodatno motivisan. Sportski je nadati se i prihvatiti da se radi nešto kvalitetno jeste jedan deo sporta, ali najaviti pobedu protiv Zvezde nije u mom opisu vaspitanja i sportskog duha.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u ponedeljak 13. decembra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik